KeződoldalÉrdekességekA múlt héten ezt a meghívót kaptam az unokatesómtól! Leírták, hogy mi...

A múlt héten ezt a meghívót kaptam az unokatesómtól! Leírták, hogy mi a követelményük!

-

Az esküvő minden egyes pár életében mondhatni az egyik legfontosabb esemény. A legtöbb pár azt szeretné, ha ez a nap, örök emlék maradna számukra, amire mindig boldogan emlékezhetnek vissza. Egyesek azonban néha egy kicsit túlzásba esnek az esküvőt illetően, és meghívóban közlik a vendégekkel a ceremónia és az utána lévő lakodalom főbb szabályait, no meg a nászajándékra szánt ötleteket.

Létezik olyan esküvő, amin minden határt át lehet lépni? Ha azt gondolod nem, most nagyot tévedsz. Történetünk egy fiatal lányról szól, aki hihetetlen dologgal találta szembe magát.

Petrát meghívták egy esküvőre, de nem akart hinni a szemének, mikor elolvasta a meghívót. Előírások szerepeltek a kártyán arról, hogy miben szabad menned az esküvőre, és, hogy kivel készíthetsz képet. Ezt a meghívót elküldte egy lapnak, akik fel is tették az internetre. Reméljük, hogy mindenkinek jó tanulópénz lesz, hiszen nem szabad ennyire komolyan venni az esküvőt, vagy, ha igen, akkor szervezzen egy nagyon szűk, családias esküvőt.

Visszatérve történetünkhöz, Petra azt mondta: „Őszintén sokkolt, ez a meghívó, nem hittem el, hogy ilyen tényleg létezik. Abban biztosak lehetnek, hogy így el nem megyek erre az esküvőre.”
Nem félek, hogy az ifjú pár rájön, hogy én voltam, aki elküldtem a lapnak a meghívót, mert több, mint 170 embert hívtak meg az eseményre.

„Nem gondolom, hogy normális dolog az, ha megszabjuk a vendégeknek, hogy miben mehetnek el az esküvőre, milyen sminket tehetnek fel, vagy, hogy kivel készíthetnek fényképet. A nászajándékról nem is beszélve!! Úgy éreztem magam, mintha legalább egy királyi esküvőre kaptam volna meghívást. Mit gondolt a fiatal pár, mikor ezt megírta?

Íme, a meghívó:

Kedves Petra!

Szeretettel meghívunk az esküvőnkre. Kérlek pénzt adj ajándékba. Minimum 50 000 Ft-ot, hiszen terveink vannak az esküvő után….

Van itt még pár dolog, amit jó, ha figyelembe veszel:

1. Semmi esetre se késs az esküvőnkről.

2. Ne vegyél fel fehér, vagy krém színű ruhát az esküvőre, mert ez a menyasszony napja, nem a tied.

3. Ne úgy fesd ki magad, mintha diszkóba mennél, ez egy klasszikus, szolid esküvő.

4. Ne tegyél közzé semmilyen fényképet a Facebookon és / vagy az Instagramon.

5. Ne készíts egyedi, önálló képeket a vendégekkel se.

6. Ha becsiccsentesz, akkor már szedheted is a sátorfád, mert számodra véget ért a buli.

Ti mit gondoltok erről az egész helyzetről?

Ezt is olvasd el