KeződoldalÉrdekességekKipattogzik a bőröd az intim terület borotválása után? Íme, néhány hasznos tipp!

Kipattogzik a bőröd az intim terület borotválása után? Íme, néhány hasznos tipp!

-

Biztos minden nő ismeri azt az érzést, mikor borotválkozás után a selymes tapintású bőr másnapra már nem ugyanolyan, főleg, ha még ki is pattog. A legrosszabb érzés, mikor elkezd visszanőni a szőr és kellemetlen viszketésbe csap át.

A „TheBlackPajama” felhasználónév alatt szereplő fiatal nő, az interneten beszámolt az intim borotválkozásról szóló eljárásáról, amely minden nő számára nagyon testhezálló téma. Szakértelmének oka, hogy a nő Amerikában sztripríztáncosként dolgozott. Saját bevallása szerint az intim területnek szőrtelennek és selymesnek kellett lennie a szakmában.

A szakember szerint a szőrtelenítésnek három fázisa van, amely tökéletes eredményhez vezet:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L e c a ? (@lecaoficial) által megosztott bejegyzés,

Készítmény

Mielőtt elkezdenéd a szőrtelenítést, fontos egy bizonyos készítmény. „Radírozd le az érintett területet, öblítsd le, vidd fel a borotválni kívánt területre a terméket, ami lágyítja a bőrt és szőrszálakat” – mondja az ex-sztriptíztáncosnő.

Borotválkozás

Még a borotválkozásnál is van néhány dolog, amit fontolóra kell venni. Így a fiatal nő azt tanácsolja, hogy kerüld el a női termékeket, és inkább vásárolj gyógyszertárban kapható férfi készítményeket: „Kend fel a bőrödre a férfiaknak szánt terméket, majd borotváld le, ez azért jó mert érzékeny bőrűeknek találták ki.

Hőfok

Borotválkozás után a nő olyan termékekre támaszkodott, amelyek meglehetősen szokatlanok borotválkozás után. Azért, hogy elkerüld a baktériumok szaporodását, zárd le a bőrt férfi arcszesszel. Végül használj illatmentes dezodort a területre, hogy alul mindig száraz maradj.

Ez a néhány tipp újdonság lehet a nők számára. A legközelebbi vásárlás a gyógyszertárban minden bizonnyal már előre megtervezett lesz.

Ezt is olvasd el