KeződoldalTipp, ötlet12 különleges, ámde gyors frizura, ami 10 perc alatt elkészíthető egy rohanós...

12 különleges, ámde gyors frizura, ami 10 perc alatt elkészíthető egy rohanós napon!

-

Mostanában egyre több lány hanyagolja el a frizuráját. Ritkán alkotnak belőle nagyon szép hajkoronát, mert azt vallják nem érnek rá ilyen dolgokkal bíbelődni. Pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy elhozunk néhány olyan megoldást, amely tökéletesen alkalmazkodik ehhez a rohanó életmódhoz, amit folytatunk. Íme, itt van pár frizura, amit pik-pak meg lehet csinálni, és még mutatós is.

Halszálkás fonás.

Ez az elegáns és romantikus frizura, még a vörös szőnyegen is hódított. Pofon egyszerű elkészíteni: csak két nagy részre kell osztanod a hajadat, majd a külső szálakat kell átvezetned a másik oldalra. Hihetetlenül stílusos, és nem kell attól tartanod, hogy össze vissza fog állni a hajad.

Deyeneris frizura (a Trónok harca sorozatból)

A „Trónok harca” sorozatban szereplő hölgyek különleges méltósággal és büszkeséggel viselik ezt a frizurát. Ez pedig azt mutatja, hogy milyen könnyű ezt a hajat megalkotni. Dyeneris esetében csak két apró, félig fonott hajtincset kell összefogni a fej mögött.

Egy könnyű kis konty.

Ez a konty első ránézésre szerelem, minden lány számára. Romantikus, édes, kényelmes, és ami a legfontosabb,nagyon egyszerű megcsinálni, Csak egy hajgumi kell hozzá. A lófarkat nem kell teljesen áthúzni a gumin, hanem egy laza kontyot kell hagyni és a maradék hajat a konty köré kell tekerni.

Halszálka fonás másképp.

Sokan részesítik előnyben ezt a hajstílust, mert egyszerű az elkészítése és sokkal karakteresebb, mint egy hagyományos fonás. Két részre kell választani a hajat és mindig a külső oldalon lévő tincseket kell átvezetni a másik oldalon lévő nagyobb hajkupachoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

emilyrosehannon (@emilyrosehannon) által megosztott bejegyzés,

Lófarok egy kis halszálka fonással.

Egyszerű, de hatékony módja annak, hogy rejtsd el a hajtűt vagy a hajgumit, és egyúttal kiemeli az alacsony lófarok megjelenését. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy a hajadat így megcsináld.

 

 

 

A koszorúba kötött hajkorona.

Ha a szabványos fonások túl bonyolultak neked, akkor semmi sem könnyebb, mint ez a frizura. Ennek létrehozásához ketté kell osztani a hajat és jó szorosan össze kell tekerni őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

emilyrosehannon (@emilyrosehannon) által megosztott bejegyzés,

Fonás lófarokba csomagolva.

Ez is egy nagyon könnyed és egyszerű hajviselet, csak az első hajtincset kell befonni, majd szépen a leengedett haj köré tekerni. Elkészítési ideje körülbelül 5 perc.

Elegáns esti frizura.

A fej hátsó részére kell kötni egy laza kontyot, a maradék hajat el kell dugni és kész is van a luxus esti frizura, ami tökéletes randira, üzleti találkozóra vagy bármilyen más különleges eseményre.

Hagyományos fonás.

Ez a frizura nagyon szép, de ahhoz, hogy megcsinálhasd, szabványos, de három nagy részből álló fonást kell készítened, majd rátekerned a fejedre és lerögzítened.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sam Villa (@samvillahair) által megosztott bejegyzés,

Fordított fonás.

Ez az opció alkalmas azoknak, akik kicsit több stílust akarnak vegyíteni, és valami nagyon eredeti, valamint szokatlan dolgot akarnak létrehozni. Ehhez egy hagyományos fonatot kell készíteni, de a tarkótól indulva, a tetejét pedig kontyba lehet fogni.

Francia fonás.

A francia fonás egy igazi klasszikus. Bájosan néz ki, és tökéletes viselet egy romantikus randevúhoz. Ilyen fonatot három szál segítségével készíthetsz, de az oldal tincseket is bele kell fonni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

emilyrosehannon (@emilyrosehannon) által megosztott bejegyzés,

Oldalsó fonat.

Ez a frizura kitűnő választás, a stílusos és vidám hangulathoz. Ez a vízesés elvén működik, azzal a különbséggel, hogy a felső réteg „hullámait” az alsó fonatokba kell szőni.

 

Ezt is olvasd el