KeződoldalDivatEz a 6 kép bemutatja, milyen furcsaságokat láthatunk idén is a magyar...

Ez a 6 kép bemutatja, milyen furcsaságokat láthatunk idén is a magyar strandokon

-

Ó, a strandszezon, az a bizonyos strandszezon! Minden évben már hónapokkal korábban nekiállunk készülni rá… az alábbi képek pedig ráébresztenek, hogy nem csak testileg, hanem lelkileg is kell!
Mind a divattervezők, mind pedig a hölgyek évről-évre próbálnak valamilyen új ötlettel előállni a stranddivattal kapcsolatban. Ezek közül természetesen sok van, amik nagy sikert aratnak, de van, ami még a legerősebb jóindulattal is csak ciki! Az alábbiakban ilyenekről lesz szó!
Természetesen nem általánosságban a nőkre vonatkoznak az alább felsoroltak, hiszen szerencsére a legtöbbjüknek helyén van az ízlése és az önkritikája!

1. Túl kicsi fürdőbugyi
Amikor kb. 8 számmal kisebb méretű fürdőbugyit vesz fel olyasvalaki, akinek ráadásul a testi adottságai sem ideálisak. Ez az önkritika teljes hiányát tükrözi.
Nem hiszem, hogy sokan állnának be mögé a lángososnál!

2. Nagyon sok „díszes” ékszer
Egy-egy karkötő, nyaklánc stb. természetesen még ízlésesen és esztétikusan tudja díszíteni a női testet, de amikor valamiféle késztetést érez arra, hogy ókori perzsa udvarhölgynek adja ki magát, az már a túlsó ló másik oldala! Amikor annyi ékszer, lánc és mi egyéb van rajta, hogy jöttét már 3 kilométerről lehet hallani, annyira csilingel. Vízbe persze nem mehet, mert lehúzná a súly és csak a kincsvadászok találnák meg 100 év múlva. Levenni meg megint csak nem fogja, mert hát akkor minek vette fel… vagy fél, hogy ellopják?! Nem mintha a strand bejáratánál lévő bizsusnál nem tudna másikat venni.

3. Szőrös testrészek
Nem, nem az intim területekről van szó! Hanem a szőrös lábakról, hónaljakról… hogy a mellkast és az arcot ne említsem! 🙂
Vajon mi késztet egy nőt erre? Értem én, hogy vannak szőrösebb típusú nők (is), de hát már sok évvel ezelőtt feltalálták a borotvát, a legegyszerűbb szőrtelenítési eszközt. Nyilván nem itt kell keresni az okot, hanem a fejben!

4. Kis fürdőruha, nagy test
Ez szinte ugyanaz, mint az első pont, csak itt a felsőrészről van szó! Tudom, hogy nem lehet mindenkinek tökéletes az alakja, de akkor legalább fürdőruhavásárlás során menne be a következő boltba is, hátha ott van 5 számmal nagyobb méret, ami előnyösen áll rajta. Vagy a másik variáció, hogy nem akarja elfogadni azt a tényt, hogy pár „dekagrammot” felszedett hónaljban az évek során, ezért még mindig a 10 évvel azelőtti fürdőruháját hordja.

5. A „kreatív” fürdőruhák
Szerencsére az ilyenek ritkák! Az hagyján, hogy valakinek kipattan a fejéből, hogy ő bizony valamilyen különleges, egyedi és kreatív fürdőruhában szeretne megjelenni a strandon, de amikor a kreativitás jóval a jó ízlés alatt áll meg, sőt, véghez is viszi, amit kigondolt, az már kínos… mindenkinek, nem csak neki!

6. Magassarkú cipők
A divattervezők és divatdiktátorok is tudnak azért érdekeseket alkotni, de biztosra veszem, hogy azt az ötletet, hogy magassarkú cipőt viseljenek strandon, még ők is elvetik! Azon kívül, hogy nagyon röhejesen néz ki, még balesetveszélyes is!
Az alábbi képen ezt még a kislány is tudja, ezért szégyelli megfogni az anyja kezét! 🙂

Bónusz:
Amikor kínos pillanatokat okoz az, hogy nem veszed figyelembe az UV-sugárzást és a lehető legkülönfélébb módokon égsz le. 🙂

Ezt is olvasd el