KeződoldalEmberek25 őrült találmány a múltból, ami téged is zavarba fog ejteni

25 őrült találmány a múltból, ami téged is zavarba fog ejteni

-

A 20. század rengeteg olyan találmányt hozott el a mindennapi életünkbe, amelyek teljesen átformálták az addigi életünket. Ilyenek voltak a televízió, a számítógépek, vagy a repülőgépek. Közöttük azonban akadtak nagyon furcsa dolog , amelyek végül nem tudtak úgy fennmaradni a köztudatban mint társaik.

Meginvitálunk mindenkit egy rövid időutazásra , hogy nézzünk 25 furcsa, szokatlan és nevetséges dolgot a múltból, amelyek láttán sokan felteszi magukban a kérdést: hogyan tudta ezeket egyáltalán használni bárki is ?

  1. A vízálló szempillaspirál feltalálása előtt, a hölgyeknek ajánlották az ilyen maszkok viselését, hogy megóvják a sminküket a rossz időjárástól.

2. Ma már okostelefonjaink lehetővé teszik, hogy egyszerre hallgassunk zenét, nézzünk filmeket, vagy olvassunk híreket készülékeinken, de régen ez nem volt így. Azok számára találták ki az ilyen rádiósapkákat, akik ilyen sokoldalú multifunkcionalitásra , és egyszerre szerettek volna a világ híreiről értesülni és zenét hallgatni.

3. Lehetséges, hogy a ma VR kiterjesztett valóság szemüvegei ezekkel a tele-szemüvegekkel kezdődtek.

4. Néhány dolog a múltban olyan nevetségesen és kínosan néztek ki, hogy az emberek szó szerint zavarban voltak, ha viselniük kellett őket. Például ezek a mentőmellények, mint ezen a fotón láthatók.

5. Ezt a hátborzongató segédeszközt azoknak a hölgyeknek tervezték, akik imádnivaló gödröcskéket akartak az arcukon.

6. Kerékpár és munkagép az egész család szórakoztatására.

7. Hátkefe visszapillantó tükörrel: mi lehet ennél kényelmesebb ?

8. Kiegészítő zuhanyozáshoz, a smink és a frizura védelméért.

9. Ezt a motoros szörfdeszkát nyilvánvalóan igazi kényelem imádóknak találták ki.

10. Motoros görkorcsolya szintén ezeknek az embereknek.

11. Ez a találmány végül soha nemkerült elnevezésre: nem lehetett eldönteni, hogy ezek gyalogos kerékpárok vagy pedálos korcsolyák.

12. Ki ne szeretne fekve olvasni? Ezek a szemüvegek lehetővé tették, hogy használójuk élvezze kedvenc könyvét az ágyban fekve, anélkül , hogy elrontaná a látását.

13. Egy másik eszköz azok számára, akik szeretik halmozni az élvezeteket és fekve olvasni.

14. Egy ilyen szokatlan szerkezetet hordozható hídnak képzelték el, a bőröndbe bele lehet hajtani és az ember magával vihette bárhová.

15. Ezt a furcsa találmányt a hollywoodi sztároknak szánták, hogy a legmerészebb parti után is reggel tökéletesek legyenek.

16. Ezt a táskaszerű modult az igazi szaunafanatikusnak tervezték , hogy mindig kéznél legyen. Modernizált változatai meglepő módon még ma is elérhetőek.

17. Ezt a csodálatos bőröndöt a betörők elleni védekezésként találták ki: amikor a bűnöző megragadta a diplomatát, az megnyomta a bőrönd kinyitását kiváltó gombot, és annak minden tartalma kihullott.

18. Ennek a találmánynak a megalkotója , azzal az elképzeléssel készítette ezeket a rideg ketreceket , hogy a szülők ,városi környezetben is könnyedén tudják friss levegőre vinni gyerekeiket.

19. Egy másik közel sem vonzó eszköz a gyermekek számára. A szerző szerint állítólag kényelmesebbé tette a gyerekekkel való járást.

20. Ez a furcsa szerkezet rengeteg kérdést vet fel, de aki előállt ezzel az ecsettel, biztos volt benne, hogy használója segítségével nem fog kopaszodni.

21. Motorkerékpár egy kerékkel. Megalkotója nem szeretett volna beállni a sorba.

22. Fűthető mellény az igazán fázósoknak. Ha jobban belegondolunk nem rossz elképzelés.

23. Kétéltű kerékpár. Gyakorlati bemutatóra kíváncsiak lennék magunk is.

24. Meghosszabbítható pótkocsi.

25. Terepjáró a kifejezetten óvatos sofőröknek.

Ezt is olvasd el